openingstijden

dinsdag, woensdag, vrijdag: 9:30u – 18:00u
donderdag: 9:30u – 18:00u
zaterdag: 9:30u – 17:30u

Elke laatste zondag van de maand: koopzondag!
Houdt voor uitzonderingen ons nieuws of onze facebookpagina in de gaten.

winkel-bewerkt


“Mooi in Sittard” is een sfeervolle woon- en cadeauwinkel in het historische centrum van Sittard. Stoer, kleurrijk, industrieel, strak en design zijn woorden die de wisselende collectie omschrijven. Je bent altijd welkom om inspiratie en creatieve ideeën op te doen.

Wij verkopen grote en kleine artikelen, voor kleine en grote mensen. Woonaccessoires, meubels, vloerkleden, servies, verlichting, tassen en nog veel meer. Wij letten er op dat er in elke prijsklasse mooie cadeaus bij ons te koop zijn. Mooi in Sittard is er voor iedereen.

Mooi in Sittard werkt maatschappelijk verantwoord, een groot deel van onze collectie is fairtrade. Ook werken we samen met jonge ontwerpers. Dit zorgt er mede voor dat de collectie uitdagend en apart is.

Wij verwelkomen je graag in onze winkel. Wil je “voorkijken” of heb je geen tijd om naar onze winkel te komen, geniet dan van deze mooie website waar een groot deel van de collectie op staat. Door een foto aan te klikken wordt deze vergroot en zie je meer informatie en prijzen.

Prijzen vermeld op onze website zijn inclusief BTW en exclusief eventuele bezorgkosten.

Vragen of opmerkingen? Je kunt ons altijd bellen op +31 46 435 000 5,
of stuur ons een berichtje.